Urheilu ja liikunta

Kesä-Boccia 28.5.2016
Tuolijumppa on hauskaa ja tehokasta.

 

Boccia

Yhdistyksen jäsenten suosiossa on pitkään ollut boccian pelaaminen. Pelaajat harjoittelevat säännöllisesti talvikaudella lukion tiloissa kahdesti viikossa. Kesäkauden alkaessa toukokuussa säiden salliessa siirrytään pelaamaan pesäpallokentälle, jolloin harjoituksia pidetään myös kahdesti viikossa.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Tule vaikka ensin katsomaan... saatat innostua pelistä ja harjoitus tekee mestarin.

Yhdistyksen bocciajoukkueet tekevät vuosittain useita kilpailumatkoja niin lähialueella järjestettäviin kuin kauempanakin pidettäviin kilpailuihin. Yhdistys järjestää vuosittain myös omia bocciakilpailuja niin ulkona kuin sisälläkin.

Kysy lisää Raimo Makelä puh. 040 036 3913

 

Tuolijumppa

Intolassa tuolijumpan ohjaajana toimii vuoroviikoin Emmi Isoniemi ja Laura Pukkila. Jumppa on jäsenille ilmainen, muilta peritään pieni maksu, 2 €/kerta. Tervetuloa mukaan iloiseen ryhmään mukaan jumppaamaan!

Keilaryhmä

Keilaryhmä on toiminut jo vuodesta 2014. Ilmoittautumiset  Intolan toimistolle tai Pirjo Heikkilä  puh. 040 557 3649, keilaajat maksavat kausittain omavastuu maksun, kysy tarkemmin em.

Sisäcurling

lajia voit tulla kokeilemaan keskiviikkoisin klo 15-16 Kurikan vanhan lukion liikuntasaliin. Ilmoittaudu etukäteen toimistolle puh. 044 977 8625. Vetäjinä Sirpa Passi ja Seija Keskimäki

Katso kaikki tarkemmat kokoontumisajat tapahtumakalenterista.