Toimistopalvelut

STEA:lta saadun tuen turvin yhdistyksen toimistossa, Intolassa, työskentelee päätoiminen järjestösihteeri. Hän palvelee asiakkaita neuvontapalvelu- ja jäsenasioissa.

Asiakkaat koostuvat vammais- ja kansanterveysjärjestöistä, omasta jäsenistöstä, yhdistyksistä, yksityishenkilöistä sekä muista yhteisöistä. Järjestösihteeri tekee yhteistyötä järjestöjen kanssa sekä neuvoo asiakkaitaan mm. vammaispalveluja haettaessa, niistä etuisuuksista ja palveluista mitä heille mahdollisesti kuuluu tai ohjaa oikean palveluntuottajan luo. Tarvittaessa hän ottaa itse yhteyttä virkamiehiin asioiden eteenpäinviemiseksi sekä auttaa ja opastaa lomakkeiden täytössä.

Tuotemyynti

Toimistolta voi ostaa myös erilaisia tuotteita ja palveluita. Myynnissä on mm. suruadresseja, joiden hinta on  8 €/kpl sekä kuorellisia onnittelukortteja hintaan 3€/kpl ja postikortteja hintaan 0,50 €/kpl. Valokopioinnin hinnat:  A4-koko 0,50 €/kpl, A4väri-kopio 1,00 €/kpl.

Toimiston yhteystiedot

Kurikan Invalidit ry/Intola
Seurapuistikko 6 C 26, 61300 KURIKKA (Käynti Kurikantien puolelta)
puh. 044-9778625, (06) 450 4300
kurikaninvaliditry@gmail.com

Järjestösihteeri Pirjo Latvala

Tervetuloa asioimaan, kertomaan toiveistasi yhdistyksen suhteen tai poikkea ihan muuten vaan! Toimisto on avoinna ma-to klo10-14.