Kerhot

Kuukauden kerhot ovat olleet tauolla rajoitusten vuoksi. Seuraa ilmoitteluamme tulevista tilaisuuksista Kurikka-lehdessä ja täällä kotisivuillamme etusivun kalenterissa. 

 

Kuukauden kerho

Kerho järjestetään yleensä joka kuukauden viimeinen keskiviikko, pääosin Intolassa. Kerhoissa on arvontaa, bingoa ym. vapaamuotoista ohjelmaa sekä kahvitarjoilu. Kerhoihin osallistuvalla on samalla myös mahdollisuus tutustua muihin yhdistyksen jäseniin.
Kerhojen yhteydessä järjestetään lisäksi erilaisia koulutus–, opinto–, informaatio– ym. tilaisuuksia, jolloin vieraaksi kutsutaan eri alojen asiantuntijoita.
 

DIGI-kerho

Digi-kerhossa opetellaan ja ratkotaan tietotekniikan asioita ja erilaisia ongelmia mitä voi kohdata tietokoneen-, puhelimen- tai tabletin käytössä. Digi-kerho kokoontuu joka toinen torstai Intolassa klo 11.00 alkaen. Katso tapahtumakalenterista tarkemmat kerhon kokoontumisajat.

Kerhoihin kuuluvat myös mm:

 

Yhdistyksen pikkujoulu "Puurojuhla"

Yhdistyksen pikkujoulu pidetään vuosittain loppuvuodesta Intolassa. Tilaisuuteen pyritään saamaan myös seurakunnan edustaja. Ohjelmassa on lisäksi musiikkiesityksiä, ym. ohjelmaa. Syödään joulupuurot ja juodaan torttukahvit.

Kesän 2015 Oprikka-reissu.
Hauska kisa sai nauruhermot kutkuttamaan.