Kerhot

 

Kuukauden kerho

Kerho järjestetään yleensä kerran kuukaudessa, pääosin Intolassa. Kerhoissa on arvontaa, bingoa ym. vapaamuotoista ohjelmaa sekä kahvitarjoilu. Kerhoihin osallistuvalla on samalla myös mahdollisuus tutustua muihin yhdistyksen jäseniin.
Kerhojen yhteydessä järjestetään lisäksi erilaisia koulutus–, opinto–, informaatio– ym. tilaisuuksia, jolloin vieraaksi kutsutaan eri alojen asiantuntijoita. Seuraa ilmoittelua kerhoista kotisivuilla ja Kurikka-lehden seuratoimintaa palstalla. Lähetämme kerhoista myös Kilta-viestejä.
 

DIGI-kerho

Digi-kerhossa opetellaan ja ratkotaan tietotekniikan asioita ja erilaisia ongelmia mitä voi kohdata tietokoneen-, puhelimen- tai tabletin käytössä. Digi-kerho kokoontuu parittomien viikkojen tiistai-aamuissa Intolassa klo 9.00 alkaen. Katso tapahtumakalenterista tarkemmat kerhon kokoontumisajat.

Käsityökerho

Käsityökerhossa virkataan ja kudotaan Seinäjoelle keskolan vauvoille töppösiä ja tumppuja ym. Tehdään näitä yhdistyksen langoilla tai voit tehdä omilla langoilla itsellesi mukavassa seurassa jossa saat tarvittaessa neuvoa ja opastusta. KÄsityökerho kokoontuu parittomien viikkojen tiistaisin klo 13.00-15.00 Intolassa.

 

Kerhoihin kuuluvat myös mm:

 

Yhdistyksen pikkujoulu "Puurojuhla"

Yhdistyksen pikkujoulu pidetään vuosittain loppuvuodesta Intolassa. Tilaisuuteen pyritään saamaan myös seurakunnan edustaja. Ohjelmassa on lisäksi musiikkiesityksiä, ym. ohjelmaa. Syödään joulupuurot ja juodaan torttukahvit.

Kesän 2015 Oprikka-reissu.
Hauska kisa sai nauruhermot kutkuttamaan.