Kerhot

 

Kuukauden kerho

Kerho järjestetään yleensä kerran kuukaudessa, pääosin Intolassa. Kerhoissa on arvontaa, bingoa ym. vapaamuotoista ohjelmaa sekä kahvitarjoilu. Kerhoihin osallistuvalla on samalla myös mahdollisuus tutustua muihin yhdistyksen jäseniin.
Kerhojen yhteydessä järjestetään lisäksi erilaisia koulutus–, opinto–, informaatio– ym. tilaisuuksia, jolloin vieraaksi kutsutaan eri alojen asiantuntijoita. Seuraa ilmoittelua kerhoista kotisivuilla ja Kurikka-lehden seuratoimintaa palstalla. Lähetämme kerhoista myös Kilta-viestejä.
 

Digikerho

Digikerho kokoontuu joka toinen tiistai Intolassa. Kerhossa keskitytään käytännönläheiseen ohjaukseen  kerholaisten pulmien mukaan. Opetellaan koneen peruskäyttöä, digitaalisten palveluiden saavutettavuutta ja eri ohjelmien käyttöä. Seuraa ilmoitteluamme ja tule rohkeasti mukaan!
 

Lisäksi järjestämme mm.                              

 

Yhdistyksen pikkujoulu "Puurojuhla"

Yhdistyksen pikkujoulu pidetään vuosittain loppuvuodesta Intolassa. Tilaisuuteen pyritään saamaan myös seurakunnan edustaja. Ohjelmassa on lisäksi musiikkiesityksiä, ym. ohjelmaa. Syödään joulupuurot ja juodaan torttukahvit sekä viihdytään yhdessä.

 

 

 

Kesän 2015 Oprikka-reissu.
Hauska kisa sai nauruhermot kutkuttamaan.