Yhdistys

Kurikan Invalidit ry on vireä vuonna 1970 perustettu tuki- ja liikuntaelinvammaisten yhdistys, jonka jäsenmäärä on nykyisin noin 250. Kuulumme niiden 155 paikallisyhdistyksen ja 13 diagnoosipohjaisen yhdistyksen joukkoon, jotka yhdessä muodostavat koko maan kattavan Invalidiliitto ry:n. Lisäksi jäsenemme kuuluvat kauttamme Suomen Vammaisurheilu- ja Liikunta ry:n (VAU).

Yhdistyksen tarkoitus on:

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä ja valvoa heidän oikeuksiaan yhteiskunnassa sekä kehittää heidän mahdollisuuksiaan yhdessäoloon.

Tiedotus

Jäsenille lähetetään kaksi kertaa vuodessa jäsentiedote, johon on koottu tietoa yhdistyksen järjestämästä toiminnasta, palveluista ja jäseneduista. Ajankohtaisista asioista tiedotetaan Intolan ikkunalla olevalla ilmoitustaululla, kotisivuillamme sekä Kurikka-lehdessä, joka on yhdistyksen virallinen tiedotuslehti.

Kokoukset

Yhdistyksen hallitus kokoontuu pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina lukuunottamatta heinä- ja joulukuuta.

Kevät- ja syyskokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat.