Jäsenyys


Kurikan Invalidit ry:n ja sitä kautta Invalidiliitto ry:n jäseneksi voidaan hyväksyä fyysisesti vammainen tai toimintaesteinen henkilö, hänen perheenjäsenensä tai muu henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Yhdistyksen 15 vuotta täyttäneellä varsinaisella jäsenellä on yksi ääni yhdistyksen kokouksessa. Alle 15-vuotiaalla jäsenellä on läsnäolo- ja puheoikeus, mutta ei äänioikeutta.

Yhdistyksemme jäsenmaksu on 15 €/vuosi.

 

Tuo nyt ystäväsi jäseneksi yhdistykseemme! Arvomme puolivuosittain kaikkien jäseniä hankkineitten kesken lahjakortin ja muita palkintoja!


Jäsenetuina saat mm. neuvontaa ja ohjausta, oikeuksienvalvontaa, koulutusta, vertaistukea, virkistystä ja kulttuuria. Harrastusmahdollisuuksia, liikuntaa- ja yhdessäoloa, matkoja ja retkiä. Invalidiliiton alan julkaisut, tietoa, palvelua sekä ilmaisen IT-lehden. Jäsenet voivat vuokrata tilojamme edulliseen hintaan henkilökohtaisiin tilaisuuksiinsa.  Lisäksi jäsenenä sinulla on mahdollisuus hyödyntää muita Invalidiliiton jäsenetuja. Uudet jäsenet saavat liittymislahjaksi Jokipiin Pellavan pyyhkeen.

Jäsenyyttä haetaan seuraavasti:

  • Jäseneksi haetaan aina hakemuksella. Täytetty jäsenhakemus lähetetään tai tuodaan yhdistyksen toimistoon ja päätöksen jäseneksi hyväksymisestä tekee yhdistyksen hallitus.
     
  • Jäsenhakemuslomakkeen voit tilata tai käydä täyttämässä yhdistyksemme toimistolla, tai voit täyttää hakemuksen sähköisesti Invalidiliiton sivuilla. Hakemus saapuu tätä kautta sähköisenä meidän käsittelyyn. Saat tiedon jäsenyytesi hyväksymisestä seuraavan hallituksen kokouksen käsiteltyä hakemuksen.