Matkat ja retket

Kesäretket

Yhdistys järjestää vuosittain kesäretkiä, jotka suuntautuvat niin lähialueelle kuin kauemmaksikin Suomeen. Retkillä tutustutaan paikkakunnan nähtävyyksiin, vieraillaan tehtaanmyymälöissä tai muissa kaupoissa. Retket ovat yleensä päivämatkoja. Matkat pyritään tekemään invabussilla jos sellainen on saatavilla, tällöin kaikilla on mahdollisuus päästä mukaan.
 

Teatterimatkat

Teatterimatkoja lähikuntien teattereihin tehdään pari kertaa vuodessa keväisin ja syksyisin.
 

Muut 

Tehdään matkoja myös muihin kiinnostaviin kohteisiin mahdollisuuksien mukaan. Retkistä ja muista matkoista tiedotetaan jäsenviestein, kotisivuilla, somessa ja paikallislehdessä.

 

Apuvälinemessuille marraskuussa!!

 

Kurikan Invalidit järjestää jäsenilleen yhteismatkan Apuvälinemessuille Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen lauantaina 11.11.2023. Matka tehdään invabussilla Kurikan torilta lähdetään klo 8.00. Ajetaan Jalasjärven matkahuollon kautta Ylöjärven Juustoportille, jossa pidetään tauko. Mahdollinen kahvi omakustanteinen.

Messuilla ollaan noin klo 11.30. jossa omaan tahtiin tutustuminen messutarjontaan. Kotimatkalle lähdetään klo 15.00.

Noin klo 16.00-17.00 ruokailu TeiTuvalla Ikaalisissa seisovasta pöydästä. Ruokailu omakustanteinen, hinta 16 € / henkilö. Takaisin Kurikassa ollaan noin klo 19.00.

Matkan hinta on 30 € / osallistuja, sisältää pääsylipun messuille. Matkan voi maksaa etukäteen yhdistyksen tilille FI09 4726 1020 0134 99 viitteksi Apuvälinemessut ja oma nimi tai maksaa käteisellä matkalle lähtiessä.

Sitovat ilmoittautumiset Kurikan invalidien toimistolle viimeistään maanantaina 30.10.2023. 

Lisätietoa messuista löydät tästä linkistä.