Intola, juhla- ja kokouspaikka

Yhdistyksellä on esteettömät toimitilat kanta-Kurikan keskustassa. Tiloihin kuuluu kaksi viihtyisää kokous- ja juhlatilaa; 100 m²:n kokoinen INTOLA (käyntiosoite Seurapuistikko 6 C 28) ja 50 m²:n kokoinen PIKKU-INTOLA (os. 6 C 27). Tilat pystyy tarvittaessa yhdistämään jolloin saadaan istumapaikat noin 60 hengelle. Katutasolla sijaitseviin tiloihin on esteetön kulku. Ulko-ovi on lisäksi varustettu sähköisellä ovenavausautomatiikalla. Viereisessä tilassa toimii Kurikan Invalidien toimisto (os. 6 C 26).

Tiloja voivat vuokrata yhdistykset, järjestöt, yksityishenkilöt, yritykset ja tietenkin yhdistyksen omat jäsenet. Tiloissa voi järjestää monenlaisia tilaisuuksia kuten juhlia, koulutuksia, kokouksia, kerhoja, illanviettoja tai muistotilaisuuksia jne. Tilavarauksen voi tehdä joko soittamalla puh. 044 977 8625, sähköpostilla kurikaninvaliditry(at)gmail.com tai käydä tekemässä varauksen toimistollamme. Edulliset vuokrahinnat näet tämän sivun alaosassa.

Tilojen varustus:

  • Täydellinen pienkeittiö (liesi, kalusteuuni, astianpesukone, jääkaappi, pakastin, mikro, kahvinkeitin, kahviastiasto, ruoka-astiasto)
  • AV-välineet (videotykki, valkokangas, TV, Chromecast, radio ja fläppitaulu)
  • Wifi vierasverkko
  • Sähköpiano
  • Karaokelaitteet
  • Inva-WC
  • Autojen paikoitus: 4 invapaikkaa, joita voi kaikki vuokraajat käyttää Intolassa järjestettävissä tapahtumissa. Lisää ilmaista parkkitilaa on esim. läheisellä torilla.
            Intola ulkopuolelta                Juhla- ja kokoustilat               Kerhotoimintaa
   

 

Hinnasto

 

Intola

- käyttömaksu yksityistilaisuudet 15 €/tunti

- kayttömaksu yritys/yhdistys 50 €/kerta

- käyttömaksu oman yhdistyksen jäsen 20 €/kerta
 

Käyttömaksu max. 150,00 € / pvä.

 

Pikku-Intola

- käyttömaksu yksityistilaisuudet 7,50€/tunti

- käyttömaksu yritys/yhdistys 25 €/kerta

- käyttömaksu oman yhdistyksen jäsen 10 €/kerta

 

HUOM! Jäsenhinnat ovat voimassa vain jäsenen omissa yksityistilaisuuksissa. Käyttömaksun lisäksi lauantailta, sunnuntailta ja arkipyhiltä peritään 20€:n lisäkorvaus.

Valmisteluajalta peritään koko päivältä 50,00 € , puolelta päivältä (klo 16.00 jälkeen) 30,00 €. Laskutuslisä on 3 €. Mikäli loppusiivoja ei ole tehty sovitusti, laskutamme myös lisäsiivouksen hinnan vuokraajalta. 
 

Hinnat ovat voimassa 31.8.2024 saakka.

 

Käyttömaksuihin sisältyy tilojen ja laitteiden vapaa käyttö.