Jäsenyys

Kurikan Invalidit ry:n ja sitä kautta Invalidiliitto ry:n jäseneksi voidaan hyväksyä fyysisesti vammainen tai toimintaesteinen henkilö, hänen perheenjäsenensä tai muu henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Yhdistyksen 15 vuotta täyttäneellä varsinaisella jäsenellä on  yksi ääni yhdistyksen kokouksessa. Alle 15-vuotiaalla jäsenellä on läsnäolo- ja puheoikeus, mutta ei äänioikeutta.

Yhdistyksemme jäsenmaksu on 10 €/vuosi.

Jäsenetuina saat mm. neuvontaa ja ohjausta, oikeuksienvalvontaa, koulutusta, vertaistukea, virkistystä, kulttuuria, harrastusmahdollisuuksia, matkoja, retkiä, Invalidiliiton alan julkaisut, tietoa, palvelua, liikuntaa- ja yhdessäoloa sekä ilmaisen IT-lehden. Lisäksi jäsenenä sinulla on mahdollisuus hyödyntää muita Invalidiliiton jäsenetuja.

Jäsenyyttä haetaan seuraavasti:

• Jäseneksi haetaan aina kirjallisesti. Täytetty jäsenhakemus lähetetään tai tuodaan yhdistyksen toimistoon, ja päätöksen jäseneksi hyväksymisestä tekee yhdistyksen hallitus.
  • Jäsenhakemuslomakkeen voit tilata yhdistyksemme toimistosta, tai avaa jäsenhakemuslomake näytöllesi, jossa voit lomakkeen täyttää ja tulostaa. Tämän jälkeen voit tuoda tai lähettää allekirjoitetun hakemuksesi yhdistyksen toimistoon.

Kannatusjäsen

Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, rekisteröity yhdistys tai muu oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea ja edistää yhdistyksen toimintaa. Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa. Päätökset uusista jäsenistä tekee yhdistyksen hallitus. Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 10 €/vuosi.